22/10/2017 4:22 πμ
 
Αναζήτηση    

  
  Italcementi Group
  Governance
  Sustainable Development
  Investor Relations
  Media and Communication
  Research and Innovation
  Architecture
  Careers
  Login
 

Πρόσκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρείας 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της εδρευούσης στον Ασπρόπυργο Αττικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΧΑΛΥΨ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ Α.Ε.» κατόπιν απόφασής του και σύμφωνα με το άρθρο 30 του καταστατικού της Εταιρείας, προσκαλεί τους κ.κ. Μετόχους της για την 12η Ιουλίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ. στα Γραφεία της Εταιρείας, στην Παραλία Ασπροπύργου, στο 17ο χλμ. της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου, σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση.


Πρόσκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρείας 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της εδρευούσης στον Ασπρόπυργο Αττικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΧΑΛΥΨ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ Α.Ε.» κατόπιν απόφασής του και σύμφωνα με το άρθρο 30 του καταστατικού της Εταιρείας, προσκαλεί τους κ.κ. Μετόχους της για την 26η Απριλίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ. στα Γραφεία της Εταιρείας, στην Παραλία Ασπροπύργου, στο 17ο χλμ. της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου σε Τακτική Γενική Συνέλευση για να αποφασίσουν στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.


Ο συνδυασμός HeidelbergCement και Italcementi δημιουργεί την 1η δύναμη στην παραγωγή αδρανών υλικών, την 2η δύναμη στην παραγωγή τσιμέντου και την 2η στην παραγωγή έτοιμου σκυροδέματος σε παγκόσμιο επίπεδο


Η HeidelbergCement ολοκλήρωσε την εξαγορά του 45% του μετοχικού μεριδίου της Italcementi από την Italmobiliare.


 Νέα ώθηση στο i.nova

Ασπρόπυργος, Σεπτέμβριος 2015 – Η ΧΑΛΥΨ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ Α.Ε και η ERGOCAD ανακοινώνουν την έναρξη μιας επωφελούς συνεργασίας για τους επαγγελματίες του κατασκευαστικού κλάδου. Η XAΛΥΨ, έχοντας την πρωτοπορία με τις καινοτόμες λύσεις της στον κλάδο των δομικών υλικών, θα παρέχει πληροφοριακό υλικό στην ERGOCAD που θα το ενσωματώσει ως νέες βιβλιοθήκες στο software ARCHLINE και CONSTEEL. Καινοτόμα προϊόντα όπως το ΔΙΑΦΑΝΕΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ (i.light), ο ΦΩΤΟΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟΣ ΣΟΒΑΣ (i.active COAT), το ΑΥΤΟΣΥΜΠΥΚΝΟΥΜΕΝΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ (i.flow) ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της σύγχρονης κατασκευής.


 
 

Τελετή Εγκαινίων Νέων Σιλό Πρώτων Υλών και Καυσίμων

Την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου η εταιρεία μας εγκαινίασε τη νέα εγκατάσταση των 5 σιλό που θα χρησιμοποιηθούν για την αποθήκευση πρώτων υλών και καυσίμων. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την παρουσία υψηλών κυβερνητικών εκπροσώπων και με τη συμμετοχή των ανώτατων διοικητικών στελεχών του Ομίλου Italcementi καθώς και των εργαζομένων στις δραστηριότητες του Ομίλου στην Ελλάδα. 


1/7/2016HeidelbergCement has completed the acquisition of a 45% stake in Italcementi from Italmobiliare
12/4/2016Italcementi Group 2015 Annual Report provides financial statements and Sustainability Disclosure
7/4/2016American Jennifer Siegal wins the 4th arcVision Prize – Women and Architecture
8/3/2016The 4th edition of arcVision Prize – Women and Architecture is underwayThe winner will be unveiled next 7 April
10/9/2015From the "Opening" of Palazzo Italia to the international market: biodynamic cement is now a global product

Αειφόρος Ανάπτυξη


Όλοι οι εργαζόμενοι του Ομίλου Italcementi στην Ελλάδα συνεισφέρουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στην εφαρμογή των πρακτικών της ‘‘Αειφόρου Ανάπτυξης’’, και ενθαρρύνουν τις διαφορετικές πολιτικές και πρωτοβουλίες που την ενισχύουν.

 

Οι δραστηριότητές μας

  

 

 


Ενεργά μέλη των:

Αειφόρος Ανάπτυξη
Διαθέσιμη τώρα η έκθεση Αειφόρου Ανάπτυξης για το 2010 του Ομίλου Italcementi

Νομικές πληροφορίες | Εταιρικά δεδομένα | Απαιτήσεις συστήματος | Site map |  
© 2006 Italcementi Copyright 
Τελευταία ενημέρωση 20/6/2017 2:24:48 μμ  UTC